Ga naar de inhoud
De Smaak van Diversiteit

Het eerste Belgische na-oorlogse boek op papier van biodiversiteitsverhogende Cannabis sativa (kemp) rolt van de persen. “De Smaak van Diversiteit, een uitweg uit de monocultuur” verkent de kruisbestuiving tussen biodiversiteit en culturele diversiteit via 20 autochtone en allochtone boeren, tuinders en koks, waaronder peter van de Week van de Smaak Felix Alen, en Guy Depraetere van het ABS. Kostprijs 9,5 EUR – bestel via info@wervel.be of op 02 893 09 60 – download volledig persbericht.

Boekvoorstelling “De smaak van diversiteit, een uitweg uit de monocultuur’

Klik voor vergroting

De eerste exemplaren werden overhandigd aan:

Jan Laurys, burgemeester van Diest.
Felix Alen, chefkok en peter van de ‘Week van de smaak’.
Zeki Baeytemour, vertegenwoordiger van de Turkse gemeenschap.
vertegenwoordiger van het kabinet van Joke Schauvlieghe, Vlaams minister van natuur en cultuur

Hiermee werd de aftrap gegeven van de Week van de smaak 2009.


Meer info: Luc Vankrunkelsven, persverantwoordelijke Wervel, 0472714873; luc@wervel.be